Rendelési feltételek

A bolt neve: EXCELLENT HASZNÁLTRUHA
Cégnév: EXCELLENT-REKLÁM KFT
Székhely: 2022 TAHITÓTFALU MÁLNA U 23. (Nem szállítási cím!)
Szállítási cím, telephely: 1034 BUDAPEST PACSIRTAMEZŐ U 40.
Adószám: 24082367-2-13
Cégjegyzék szám: Cg. 13-09-146850
Szerződéskötés nyelve: magyar
Bankszámla szám: 11600006-00000000-47610958 ERSTE BANK
Telefon: 06-70-675-9590
E-mail: info@ehasznaltruha.hu
Ügyfélszolgálat: Hétfő-péntek: 9.00-17 óráig
Bolti nyitva tartás: hétfő: 12-18 óráig, kedd-csütörtök: 10-18 óráig; péntek: 10-19 óráig; szombat: 10-13 óráig

Figyelem, a rendeléseket ügyfélszolgálati időben áll módunkban fogadni!

A csomagok visszaküldésének címe: 1034 BUDAPEST PACSIRTAMEZŐ U 40.

Kérjük, amennyiben vásárlója, kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásunkat, amennyiben a szerződés minden a pontjával egyetért, és azt kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, a későbbiekben nem kereshető vissza, egyéb magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére!

Megvásárolható termék

Outlet és használtruha webáruházunk, kínálatában új és használt , márkás, különleges, akár limitált vagy egyedi, női-, férfi-, és gyermek ruhadarabokat, sportruházatokat, kiegészítőket vásárolhat meg kiváló minőségben, kedvező áron! Külföldi és hazai gyárak túltermeléséből, maradék árukészletéből, kifutó szériából és bolti eladatlan készletekből származó eredeti, új árut értékesítünk,emellett megtalálható nálunk használt ruházat is. Kínálatunkban a legismertebb európai divatházak termékei találhatóak: márkás ruhák, cipők és egyéb kiegészítők (táska, , öv, sál, stb), minden, ami egy outlet-üzletben is fellelhető.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Nőknek: női dzseki, női kabát, női bőrkabát, női pulóver, női kardigán, női mellény, női rövid ujjú póló, női hosszú ujjú póló, női top, női blúz és tunika, női nadrág, női leggings, női sort, női bermuda, női csizmanadrág, női ruha, női alkalmi ruha, női szoknya, női blézer, női kosztüm, női nadrágkosztüm, női farmer, női síruha, női sportruházat, női fehérnemű, női zokni, női harisnya, női cipő, női fürdőruha, női kiegészítő, női farsangi jelmez;

Férfiaknak: férfi dzseki, férfi kabát, férfi bőrkabát, férfi pulóver, férfi kardigán, férfi mellény, férfi rövid ujjú póló, férfi hosszú ujjú póló, férfi ing, férfi nadrág, férfi rövid nadrág, férfi zakó, férfi öltöny, férfi farmer, férfi síruha, férfi sportruházat, férfi fehérnemű, férfi zokni, férfi cipő, férfi fürdőnadrág, férfi kiegészítő, férfi farsangi jelmez;

Lányoknak: dzseki, kabát, kardigán, mellény, rövid ujjú póló, hosszú ujjú póló, pulóver, top, blúz és tunika, nadrág, leggings, sort, bermuda, csizmanadrág, ruha, alkalmi ruha, szoknya, farmer, síruha, sportruházat, fehérnemű, zokni, harisnya, cipő, fürdőruha, kiegészítő, farsangi jelmez;

Fiúknak: dzseki, kabát, kardigán, mellény, rövid ujjú póló, hosszú ujjú póló, pulóver, ing, farmernadrág, nadrág, rövid nadrág, síruha, sportruházat, fehérnemű, zokni, cipő, fürdőnadrág, kiegészítő, farsangi jelmez;

Babáknak: dzseki, kabát, anorák, kardigán, mellény, rövid ujjú póló, hosszú ujjú póló, ing, blúz, farmernadrág, nadrág, szoknya, body, rövidnadrág, sportruházat, fehérnemű, zokni, cipő, fürdőnadrág, fürdőruha, kiegészítő, egyéb;

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, megrendelés esetén hozzárendeli az árhoz a kiválasztott szállítási mód költségét. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információ

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges!

A megrendelések a beérkezést követő napon kerül feldolgozásra. A Magyar Posta saját vállalása szerint 48h-án belül kiszállítja a csomagot a megadott címre. A Vevő gondoskodik, a csomag átvételéről. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges külső tényezőkből eredő teljesítési csúszások miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor!

Rendelés menete

  1. Keresse meg, válassza ki a megvásárolni kívánt terméket!
  2. Válassza ki a méretet, majd kattintson a KOSÁRBA gombra!
  3. Ha több terméket szeretne vásárolni, ismételje meg a fenti lépéseket!
  4. Kattintson a menüben a KOSÁR, vagy az oldalsávban a KOSÁR MEGNYITÁSA menüpontra!
  5. Ellenőrizze a kosár tartalmát, majd kattintson a MEGRENDELÉS gombra!
  6. Ha még nem jelentkezett be, jelentkezzen be, vagy regisztráljon, vagy folytassa a megrendelést regisztráció nélkül!
  7. Válassza ki a szállítási és fizetési módot, majd kattintson a FOLYTATÁS gombra!
  8. Ellenőrizze, szükség esetén módosítsa a számlázási és szállítási címet, majd kattintson a JÓVÁHAGYÁS gombra!
  9. Ha bármi további közlendője van, írja be a megjegyzés mezőbe, még egyszer ellenőrizze a megrendelésében szereplő adatokat, majd kattintson a MEGRENDELÉS FELADÁSA gombra!
  10. Megrendelésével kapcsolatban hamarosan felvesszük önnel a kapcsolatot.

Szállítási információ

Az Excellent Használtruha webáruház (Excellent-Reklám Kft), rendeléseit a Magyar Posta juttatja el Önhöz.Magyarország egész területén kézbesítjük, házhoz szállítjuk a rendelt termék(ek)et, a Magyar Posta fizetési feltételeiben megadott tarifái szerint, melynek összegét a kiállított számlánk tartalmazza.

30000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás költséget az Excellent Használtruha webáruház , vagyis (Excellent-Reklám Kft.) állja!

Személyes átvétel

Előzetes egyeztetéssel az áru átvehető üzletünkben:1034 BUDAPEST PACSIRTAMEZŐ U 40.Ebben az esetben a számla készpénzben fizethető. Szállítási (pénzkezelési) költség nincs!

Kiszállítás

A megrendelést követő max. 5 napon belül történik! Minden termék raktáron van ,cégünknek nem kell azt külön megrendelnie. Felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a szállításban történhetnek rendkívüli csúszások, ami meghaladhatja az 5 napot. Ilyen esetben, e-mailben értesítjük vásárlóinkat, melynek következtében elállhatnak a vásárlástól. Ha a megrendelt termék árát már átutalta bankszámlánkra, és a szállítás csúszásának következményeként eláll a vásárlástól, akkor e-mail címünkre elküldött bankszámlaszámukra visszautaljuk a vásárolt termék árát.

Az Akciós termékek menüpont alatt található ajánlatunk, a feltüntettet időpontig érvényes!

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy az esetleges technikai, adatrögzítési, valamint nyomdai hibák esetén az Excellent-Reklám Kft. ajánlati kötöttsége nem áll fenn.

Egyéb költségek

A Magyar Posta által megadott szállítási költségen kívüli egyéb költséget nem számolunk fel.

Fizetés

Az Excellent Használtruha webáruházból megrendelt termékeit ,rendeléseit a Magyar Posta juttatja el Önhöz.
Személyes átvétel esetén készpénzzel.
A megrendelt árut értesítés és egyeztetés után üzletünkben veheti át személyesen, készpénzes fizetéssel Ez esetben szállítási díj nincs.

Garancia -visszaküldés -csere

8 napon belül van lehetősége jelezni és visszaküldeni az Excellent Használtruha webáruházból vásárolt akciós, utolsó darabos terméket. Az info@excellenthasznaltruha email címre írja meg milyen ruhákat (cikkszám) szeretne visszaküldeni, vagy cserélni, a további információkat e-mailben írjuk meg Önnek. Használt árut nem visszáruzunk. Az áruról postázás előtt fénykép készül, így az esetleges hiányosságok keletkezési helye beazonosítható.

Bizonyos termékekből a gyártó kivágatja a márkajelzést, de ez nem ront az áru minőségén, így nem lehet ok a visszaküldésre.

Csak sértetlen, azonosítókkal, és számlával ellátott terméket tudunk visszafogadni! Amennyiben levágta a termék azonosítóit, úgy azt már nem áll módunkban visszacserélni!

Nem rendeltetésszerűen használt árut nem tudunk visszafogadni.

Bizonylat kiállítása

Minden értékesítésről bizonylatot állítunk ki. Az esetben, ha a vásárló kérése alapján adóügyi elszámolásra alkalmas számlát állítunk ki (?áfás számla”), tartalmazza az egyes áruk megnevezését, árát, továbbá a kézbesítéssel kapcsolatos költséget, és megfelel az adójogi előírásoknak.

Áru cseréjével, visszavételével kapcsolatos információk (elállási jog)

Vitás, vagy bizonytalan esetekben a hatályos jogszabályi előírások szerint járunk el. Az interneten történő vásárlással a PTK (Polgári Törvénykönyv) szerinti vételi szerződés jön létre az adott tárgyra. Ön csak akkor számít fogyasztó-nak, ha magánszemélyként vásárol. A PTK szabályozza a szavatossági előírásokat.
Szavatosság: az értékesítő (mi) felelősséget vállal arra, hogy azt, amit Ön megvesz, az hibátlan. Ha ez mégsem így van, akkor kötelességünk mindent megtenni, hogy mégis így legyen – még akkor is, ha csak később derül ki, hogy a működésképtelenséget okozó hiba az áru átvételekor már létezett (rejtett hiba).

FONTOS!
BÁRMILYEN REKLAMÁCIÓT, KÉRDÉST, VISSZAKÜLDÉS EGYEZTETÉSÉT EMAILBEN ILLETVE LEVÉLBEN ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI.
SMS-BEN KÜLDÖTT REKLAMÁCIÓT, SZÁMLASZÁMOT, MEGJEGYZÉST NEM ÁLL MÓDUNKBAN ELFOGADNI!

8 munkanapon belül indoklás nélkül Ön elállhat a vásárlástól. Ezen jogát attól a naptól gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotában a visszáru levéllel és számlával együtt visszaküldheti címünkre.
A csomag visszaküldésének címe: 1034 BUDAPEST PACSIRTAMEZŐ U 40.
Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő szállítási költségek a vásárlót terhelik. Cserére vonatkozó igénye esetén kérjük, küldjön e-mailt címünkre info@excellenthasznaltruha.hu melyet az eredeti feltételeink mellett regisztráltunk, és a kért árut Önnek megküldjük. Csereigény esetén a visszaküldött termék árát küldjük ki Önnek, majd a cseretermék beérkezése után az igényelt termékeket is rendelkezésre bocsátjuk. A visszaküldött termék árát küldjük ki az Ön címére, vagy a megadott bankszámlaszámra. Az összeget haladéktalanul, az elállást követően, legkésőbb 30 napon belül az Excellent Használtruha webáruház köteles visszatéríteni. Az áru személyes cseréjére lehetőség van az alábbi címen: 1034 BUDAPEST PACSIRTAMEZŐ U 40.Az akciós feltételekkel megrendelt, valamint időszakos vásárlási kedvezmény igénybevételével teljesített termékek kicserélése esetén az alábbi szabályok az irányadóak. A megrendelő az eredeti feltételek (akciós árcsökkentés vagy vásárlási kedvezmény) szerint jogosult azonos terméket választani, azonban akciós árcsökkentéssel vagy vásárlási kedvezménnyel nem érintett, eredetitől eltérő termékek választása esetén az eredeti termékhez kapcsolódó csökkentett ár vagy vásárlási kedvezmény nem alkalmazható.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén minden esetben ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját azonban a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni.

Különösen ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli! A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt). A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát. Amennyiben a vásárlás meghaladta a 30000 Ft-ot és ez által elengedtük a szállítás költségét, de elállással visszaküldésre kerül a megrendelésből olyan értékű termék, hogy az Önöknél maradt áru értéke nem haladja meg a 30000 Ft-ot, abban az esetben az eredeti szállítási költség a vásárlót terheli.

Hibás teljesítéssel kapcsolatos információk

Hibás áru esetén a vevő elsődlegesen kijavítást, kicserélést követelhet, másodlagosan illeti meg az árleszállítás vagy elállás joga. A hiba felfedezésétől számított 8 napon belül jelzett kifogás tekinthető időben közöltnek. A közlés késedelméből eredő kárért a Vevő felelős.