FONTOS KÖZLEMÉNY!

Sziasztok!

Kérnék szépen mindenkit aki szeretne tőlem kérdezni,rendelni vagy bármi,írjon ITT A “KAPCSOLAT” menüben az űrlapon vagy a FACEBOOK-on (http://facebook.com/excellenthasznaltruha/ ) privát üzenetet vagy rendeljen a webshopból!

HA A MEGRENDELÉST ELRONTJÁTOK,SEMMI GOND,MERT HA SZÓLTOK AKKOR JAVÍTJUK…HA KIMARAD VALAMI (PL HÁZSZÁM,VAGY NÉV VAGY BÁRMI FONTOS ADAT) SZÓLTOK ÉS JAVÍTJUK….DE A “FIÓKOM” MENÜPONTBAN EZT TI IS MEGTEHETITEK MAGATOKNAK HA REGISZTRÁLT TAGOK VAGYTOK.

FONTOS ide írnom mert sokan sérelmezik ,hogy nem válaszolok rögtön (ez a FACEBOOK-ra vonatkozik főleg),ez azért van mert nem ülök egész hétvégén a gépnél,illetve hétköznap is dolgozom mint minden normális ember,igyekszünk mindenkinek egyenként válaszolni,illetve a rendszer a FACEBOOK-on  nem mindig jelzi ha a képek mellé írtok.Ezért sajnos nem mindig tudom követni,ki hanyadikként foglal egy ruhát…

akkor most szólok a WEBSHOPPOS RENDELÉS MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ELŐNYT ÉLVEZ!

Sajnálom ,ez van,a termékek árát mint ahogyan a visszaigazoló e-mailekben látjátok ÁTUTALÁSSAL KELL KIFIZETNI A TERMÉK MEGRENDELÉSE UTÁN 48 ÓRÁN BELÜL!

BUDAPESTEN A RUHÁK SZEMÉLYES ÁTVÉTELE MÉG MINDIG DÍJMENTES ÉS EBBEN AZ ESETBEN NEM IS KELL ELŐRE UTALNI,A HELYSZÍNEN IS FIZETHETITEK ŐKET!

A MEGRENDELT ÁRUT 1 MUNKANAPON BELÜL POSTÁZZUK!-EZ NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ-EZ ÍGY VOLT EDDIG IS ÍGY IS LESZ A JÖVŐBEN IS!

AKI 2 NAP ALATT NEM UTAL,ANNAK TÖRLÖM A RENDELÉSÉT!Ez a sok rossz tapasztalat miatt van így…

VÁSÁRLÓI ÉRTÉKELÉSEKET ITT a WEBSHOP-ban és a FACEBOOK-ON IS OLVASHATTOK RÓLUNK AZ “ÉRTÉKELÉSEK” FÜL ALATTI MENÜBEN..

TEGYÉTEK MEG HA BIZALMATLANOK VAGYTOK.HABÁR AZT GONDOLOM NEM EGY 1500 FT-OS RUHA ÁRÁVAL FOGOK MEGLÓGNI ,HIGYJÉTEK EL,NEKEM A BECSÜLETEM TÖBBET ÉR ANNÁL.AZ ÉRTÉKELÉSEK ÍRÓIT MEG LEHET KÉRDEZNI,HOGYAN ZAJLOTT A VÁSÁRLÁS MILYEN TERMÉKET KAPOTT TŐLEM…stb..

KÉREM EZÉRT SENKI NE HARAGUDJON MEG,NEM ROSSZINDULAT RÉSZEMRŐL,CSAK SZERETNÉM A RUHÁIMAT ELADNI…ÉS HA 5-6 NAPIG NETÁN 1 HÉTNÉL TOVÁBB SEM HAJLANDÓ KIFIZETNI AZ AKI FOGLALJA AZ IGEN CSAK NEHEZEN MENNE….
HA MEGGONDOLJA MAGÁT A VEVŐ,NEM BAJ,CSAK LEGYEN MÁR BENNE ANNYI KEDVESSÉG,HOGY JELZI FELÉM,HOGY SZERETNÉ HA TÖRÖLNÉM A MEGRENDELÉSÉT….EZ OLYAN NAGY KÉRÉS? SZERINTEM NEM.

KÖSZÖNÖM MEGÉRTÉSETEKET!szeretettel fogadom a megrendeléseiteket ezután is!JÓ VÁSÁRLÁST KÍVÁNOK!

ÜDV:EXCELLENT SZILVI

Hír megosztása

Szóljon hozzá Ön is

Az Ön email címe nem lesz mások számára látható.Required fields are marked *

*